Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

У Драгомирчанах дві жінки побилися з працівником обленерго

У Драгомирчанах дві жінки побилися з працівником обленерго

У Драгомирчанах дві жінки побилися з працівником обленерго. Що про це відомо?

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу компанії.

Відео інциденту оприлюднили в соцмережах учора. Там видно, що дві жінки не дають енергетикам відключити світло від будинку.

У компанії стверджують, жінки з приватного будинку не платили за світло та не допускали працівників до контрольного огляду приладу обліку.

Споживачів попередили рекомендованим листом про припинення електропостачання. Однак результатів повідомлення не принесло. 4 квітня від світла оселю відрізали.

Мешканці самі під’єдналися до джерела живлення та користувалися світлом безкоштовно. Бригада, яка приїхала на місце, здійснила вимкнення на опорі. Жінки перешкоджали роботі енергетиків, провокували, лаялися.

“Електроенергія має свою ціну. Для більшості це зрозуміло, і це норма нашого побуту. Але чомусь завжди знаходяться ті, хто з цим не погоджується, вдаючись до обманів, провокацій та шоу у соцмережах. Тому АТ «Прикарпаттяобленерго» провело власне розслідування та звертається з позовною заявою до правоохоронних органів за фактом несанкціонованого споживання електроенергії. Будемо очікувати на справедливі результати”, – кажуть у компанії.

Енергетики звертають увагу і на те, що  відео поширюється від нещодавно створеного акаунту з фейковим фото.

Інформатор слідкує за ситуацією.

Головне фото: скріншот з відео

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору