Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

В сусідній області ТЦК напали на відпочинковий комплекс Косино

В сусідній області на Закарпатті ТЦК напали на відпочинковий комплекс

В мережі ширится відео з камер спостережень відпочинкового комплексу «Термальні води Косино», на якому десяток людей в балаклавах та зброєю, увірвалися на тереторію комплексу та погрожуючи зброєю вивили всіх на вулицю. Керівництво закладу, розповіло деталі рейду. 

Пише Інформатор, покликаючись на керівництво оздоровчого закладу.

Подія трапилася 7 грудня о 12:30, працівники ОТЦК та РТЦК спільно з поліцейськими, організували озброєний рейд на відпочинковий комплекс, з метою проведення мобілізаційних заходів.

“Ці події відбувались за мовчазної згоди 3-х патрульних екіпажів у складі 10 поліціянтів під керівництвом заступника начальника відділу превенції поліції міста Ужгорода – Олександра Остапенко. Організовував цю акцію, та був особисто присутній очільник Закарпатського ОТЦК Савчук Андрій та очільник Ужгородського РТЦК Тищук Ігор, який наніс тілесні ушкодження адвокату комплексу, і відібрав мобільний телефон коли він здійснював відеофіксацію цього беззаконня”, – повідомило керівництво закладу в соцмережах.

На відео з камер спостереження видно, як працівники ТЦК виштовхують не тільки чоловіків, але і жінок на вулицю.

“В цей час, на території комплексу, із загальної кількості відвідувачів було не більше 20% чоловіків, а всі інші це були люди похилого віку, діти і жінки, частина чоловіків та синів яких, у цей момент по справжньому у лавах ЗСУ захищають нашу державу на фронті. Жодних повісток, так званим «Мажорам», на яких сьогодні оголошено полювання, вручено не було, оскільки і самих «Мажорів» не було, а лише перелякані жінки, діти та особи похилого віку, що проходили оздоровлення в комплексі”, – ідеться в дописі оздоровчого комплексу.

Загалом під час рейду, працівники ТЦК не вручали повісток, а після прохання директора показати документи до нього застосували чинність. З оздоровчого закладу, було забрано двох працівників, яких вивезли в невідомому напрямку.

“При цьому, без жодних пояснень та без вручення повісток, озброєні люди у балаклавах спакували у свій автобус двох працівників Комплексу та вивезли їх у невідомому напрямку”, – повідомляє керівництво комплексу.

За фактами вищевказаних діянь керівництво направило відповідні заяви та докази в поліцію, СБУ, ДБР та зареєстровано кримінальні провадження в Єдиному державному реєстрі кримінальних правопорушень за статтями перевищення службових повноважень, нанесення тілесних ушкоджень та викрадення людей.

Як відомо з джерел ЗМІ, днями аналогічні акції від ТЦК прокотились найбільшими районами Закарпатської області. Зокрема з рейдами навідались в санаторії та спортивні заклади Ужгородського, Хустського, Мукачівського, Свалявського та Берегівського районів.

Читайте також: Обмеження прав ухилянтів, відстрочка, рекрутинг у ЦНАПі – у ВР готують зміни до мобілізації

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору