Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило трьох воїнів

На російсько-українській війні Прикарпаття втратило ще трьох воїнів – Володимира Іваника, Василя Гавриляка та Леоніда Мосорука. 

З сумом повідомляє Інформатор.

Володимир Іваник

Іваник Володимир Євгенович народився 1985 року, жив у селі Тростянець Коломийського району.

Загинув 3 грудня 2023 року під час бойових дій з окупантами.

Про загибель військового повідомила Заболотівська територіальна громада.

“Міський голова, Виконавчий комітет, депутатський корпус та працівники адмінапарату Снятинської міської ради висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та друзям з приводу непоправної втрати загибелі захисника України Володимира Іваника. Нехай Господь прийме його душу в Царство Небесне та дарує йому вічний спочинок. Вічна пам’ять і шана Герою”, – йдеться у співчутті.

Василь Гавриляк

Василь Іванович Гавриляк народився 10 січня 2003 року, жив у селі Розтоки Косівського району. На війні служив стрільцем-снайпером.

11 грудня 2023 року біля Бахмута на Донеччині внаслідок наступально-штурмових дій противника, в ході оборонного бою, отримавши поранення несумісні з життям. ,

Про це повідомили на Facebook-сторінці Кутської селищної ради.

“Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи й підтримки для близьких героя. Глибокі співчуття рідним Василя. Висловлюємо слова подяки за те, що виховали патріота та справжнього захисника України”, — йдеться у дописі.

Леонід Мосорук

У російсько-українській війні поліг командир кулеметного взводу 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”  Леонід Мосорук. Боєць воював від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Леонід Мосорук жив у Верховині. Мав звання сержанта. Військовослужбовець служив у зенітно-кулеметній роті 10 бригади.

Про загибель військовослужбовця повідомили на Facebook-сторінці Верховинської селищної ради.

“Коли ворог 24 лютого віроломно напав на Україну, Леонід Мосорук без вагань пішов захищати її рубежі. Він назавжди залишиться у пам’яті тих, хто його знав, вірним сином українського народу та відважним воїном”, — йдеться у дописі.

Вічна пам’ять, вдячність і слава загиблим Героям України.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору