Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Захотів зробити фото й заїхав у центр Коломиї на автомобілі: подробиці

Днями в Коломиї трапилася пригода. Бажаючі сфотографуватися взяли автівку Nissan й заїхали на пішохідну площу перед Музеєм писанкового розпису.

Пише Інформатор, покликаючись на Інформатор Коломия.

14 грудня підписниця редакції надіслала фотографію автівки, яка стоїть на площі. До слова, ця ділянка міста була реконструйована за 4 мільйони гривень й бруківка на площі не розрахована на проїзд автівок.

Згодом власник автівки й бажаючий сфотографуватися на площі побачив новину про себе. Він відмітив в соціальній мережі видання й додав допис на матеріал. В профілі чоловік виклав фотографію зі своїм обличчям й тим самим транспортним засобом, де добре видно номерні знаки автівки.

Користувача звати Вася Васкул, й він захотів стати популярним, однак полегшив правоохоронцям пошук своєї особи й накладання штрафу за “парковку”. Однак після публікації Інформатор Коломия матеріалу про вчинок цього водія, Вася видалив допис з фотографією зі своєї сторінки.

Журналісти з’ясували у правоохоронців, чому чоловік зміг потрапити на площу на автівці. Виявилося, що проїзд був відкритим й знаку про заборону цього робити не було.

Поліція звернулась до влади міста, й комунальники вже встановили додатковий стовбець для блокування проїзду на площу перед Музеєм писанкового розпису.

Однак водія і бажаючого стати популярною особистістю Коломиї притягнуть до відповідальності за їзду пішохідною зоною.

Читайте також: Постраждало 26 людей. На Закарпатті депутат на сесії підірвав гранати.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору