Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті водій напідпитку хотів відкупитися за 200 доларів від поліцейських

На Прикарпатті водій напідпитку хотів відкупитися за 200 доларів від поліцейських

Минулих вихідних у Тисменичанах, під час патрулювання в комендантську годину правоохоронці зупинили автомобіль, керманич якого був напідпитку й намагався дати хабар поліцейським. 

Пише Інформатор, покликаючись на поліцію Івано-Франківської області.

Керманича автомобіля «Renault Megane» зупинили під час патрулювання міста в комендантську годину. Це – 38-річний мешканець Тисмениці. Під час спілкування поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. З метою уникнення адміністративної відповідальності чоловік запропонував поліцейським «відкупні» 200 доларів США, які він поклав в салон службового автомобіля.

Правоохоронці не пішли на поступки пияка та викликали на місце події слідчо-оперативну групу та співробітників Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки для документування правопорушення.

За керування транспортним засобом у стані  алкогольного сп’яніння поліцейськими на водія складено протокол за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім цього, за пропозицію правоохоронцям хабаря, чоловіку загрожує максимальне покарання до 4 років позбавлення волі, згідно з ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. На чоловіка відкрито кримінальне провадження, ведеться слідство.

Читайте також: На Прикарпатті поліція просить впізнати померлого чоловіка

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору