Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило шістьох героїв

Прикарпаття втратило шістьох героїв

Прикарпаття втратило  шістьох героїв – це Іван Мандрик, Руслан Ковалюк, Сергій Затерко, Володимир Зеленко, Іван Харишин, Ігор Максимів.

З сумом повідомляє Інформатор.

Іван Мандрик

Народився 25 грудня 1977 року в Сукелі. Служив у 109 батальйоні 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”. Був стрільцем-санітаром. Воював у гарячих точках з 2 червня цього року. Загинув 6 грудня поблизу населеного пункту Берестове Донецької області. Йому назавжди 45 років.

“Усі пам’ятатимемо його як відважного воїна та доброго товариша. Щиро співчуваємо родині, сумуємо разом у непоправному горі з близькими та друзями Івана”, — сумують у Болехівській громаді. Завтра герой назавжди повертається додому.

Руслан Ковалюк

Народився 14 грудня 1977 року у селі Заріччя Надвірнянського району. Багато років жив зі своєю сім’єю в селі Белеїв Долинської громади.

Загинув 14 грудня 2023 року – у свій день народження.

 Володимир Зеленко

Народився у 1991 році. Мобілізований 18 вересня минулого року. Служив старшим солдатом 1 мінометного взводу 1 штурмового батальйону.

Загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині 16 грудня цього року.

Сергій Затерко

Народився 30 квітня 1975 року на Тернопільщині. Там отримав фах електрозварювальника. Згодом переїхав на Івано-Франківщину в село Черче Рогатинської громади. Мобілізований 28 вересня цього року. Служив стрільцем-помічником гранатометника, виконував бойові завдання у складі 108 батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Загинув 16 грудня неподалік села Берестове на Донеччині. У нього залишилися дружина, донька та онучка.

Іван Харишин

Народився 3 жовтня 1983 року в селі Кутці Рогатинської громади. За освітою технолог. Був мобілізований 7 червня цього року. У листопаді приїжджав додому у відпустку. З 6 грудня військовий перестав виходити на зв’язок.

Загинув поблизу села Берестове під Бахмутом. Йому назавжди 40 років.

Ігор Максимів

Народився у 1968 році  в селі Камінь Рожнятівської громади. 26 лютого минулого року пішов добровольцем на фронт. Довго лікувався після травм, отриманих на війні, був звільнений від служби. Помер удома, у рідному селі.

Вічна пам’ять і шана героям.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору