Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Куди піти в Івано-Франківську 20 грудня?

Завтра, 20 грудня, на містян та гостей чекає надзвичайна кількість подій, яка задовольнить як малечу, так і дорослих.

Розповідає Інформатор

ЛЕКЦІЯ “ЦІЛІСНИЙ МАРКЕТИНГ: ІНСТРУМЕНТИ ДО СТРАТЕГУВАННЯ НАД МАРКЕТИНГОВИМИ АКТИВНОСТЯМИ”

На лекції поговорять про інструменти, якими кожен підприємець або власник проєкту зможе скористатись під кінець року, щоб запланувати наступний: як аналізувати свої попередні марктингові результати; в чому може бути причина непрацюючого маркетингу; як виставити влучні цілі на майбутній рік; які маркетингові заходи потребують зараз особливої уваги підприємців; як розпланувати активності на майбутній період.

Лекторка – засновниця маркетингової агенції Win Win Consulting та освітнього проєкту в сфері маркетингу Win Win Education Христина Марцінковська. Реєстрація тут.

Місце: вул. Коновальця 35, 0-й поверх

Час: 18:00

РІЗДWAR – ЛІТЕРАТУРНИЙ СТЕНДАП АНДРІЯ ПЕРМЯКОВА

Андрій Пермяков – поет-віршотелер, віршоумен, поетичний стендапер, літератор із власним стилем письма та артистичною манерою виконання. Крім автентичних поезій, в програмі переклади рок-хітів українською AC/DC, The Beatles, Uriah Heap, Muddy Waters, T.REX, Tom Waits, Deep Purple, Aerosmith та інших. Вхід на подію – 200 грн. Квитки можна придбати за телефонами 050 338 8047 або 067 239 54 44

Місце: Підземний Перехід “Ваґабундо”, вул. Пилипа Орлика, 7

Час: 18:00

КОНЦЕРТ ГУРТУ “ПІККАРДІЙСЬКА ТЕРЦІЯ”

«Піккардійська Терція» – унікальний колектив для української музичної культури. Вокальна формація є ровесником незалежності України. Музиканти мають понад чотири сотні музичних творів у репертуарі та п’ятнадцять різножанрових альбомів – внесок «Терції» у пісенну культуру України та світу. На хітах «піккардійців» «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Нехай», «Сад ангельських пісень» виросло не одне покоління українців. Деталі читайте ТУТ.

Місце: Франківський драмтеатр, вулиця Незалежності, 42

Час: 18:00

ЛАГІДНИЙ, ЯК БАВОВНА, ГЛУЗДОГЕРЦЬ

Це звична для нас гра, але полегшеного рівня. Таким чином, в неї можуть зіграти абсолютно всі бажаючі, незважаючи на свій досвід та знання. Буде весело, невимушено, лагідно і, як завжди, дружно.

ГлуздоГерць – це розвага у форматі pub quiz, під час якої ви зможете не тільки відпочити в компанії друзів, смачно поїсти, а ще й розім’яти власний мозок та дати відповіді на цікаві запитання. Деталі читайте ТУТ.

Місце: вулиця Чорновола, 14

Час: 20:00

ВИСТАВА ROMEO & JULIET

“Romeo & Juliet” у Івано-Франківську!

Відомий театральний режисер Максим Голенко якось зазначив, що “Romeo & Juliet” – одне з найбільш божевільних божевіль, що сталися з українським театром. Трагічна історія кохання Ромео і Джульєтти перенесена в умови постапокаліпсису. Нове прочитання всім відомого твору лише підкреслює його актуальність і безсмертність.

Постапокаліптична вистава за Шекспіром

Замість барвистих костюмів – мінімалізм в одязі, замість веронських палаців – урбанізм постапокаліпсису. Загальні тони темніше, ніж в оригіналі. Глядачі повинні бути готові до того, що можуть стати безпосередніми учасниками вистави. “Romeo & Juliet” – найяскравіший представник постдраматичного театру в Україні.

Місце: Франківський драмтеатр, вулиця Незалежності, 42

Час: 18:00

МУЗИЧНО ТЕАТРАЛЬНЕ ДІЙСТВО DOMINICO. «НАПЕРЕДОДНІ РІЗДВА»

На вас чекає найкраще різдвяне шоу за участі DOMINIKO та його команди, хореографічні постановки,театралізовані мініатюри з нотками гумору,професійні телеведучі,живий звук,світлове шоу. Гості програми, заслужені артисти України,народний ансамбль”Росинка”,одні з перших,які в свій час популяризували українську пісню.

Побувавши на концерті,ви поринете в атмосферу Вифлиємської ночі та відчуєте дух Різдва. Зі сцени звучатимуть старовинні автентичні колядки та сучасні різдвяні пісні,в яких тісно переплітаються традиції та культура нашого народу.

Оспівувана в піснях українська культурна спадщина-це невід’ємний код нації.

Місце: вулbwz Леся Курбаса, 3,

Час: 19:00

Читайте також: Розклад Богослужінь в Івано-Франківську до 25 грудня

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору