Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті розшукали водія, який вчинив смертельну ДТП та втік

Поліцейські Прикарпаття розшукали та затримали водія автомобіля «Honda», який спричинив смертельну ДТП та втік. 

Розповідає Інформатор.

Нагадаємо, 26 грудня сталася смертельна аварія на Коломийщині. В селі Мишин, яке розташоване у Нижньовербізькій територіальній громаді, водій автомобіля Honda збив велосипедиста.

Правоохоронці встановили, що автомобіль рухався дорогою з боку Коломиї у напрямку смт. Яблунів, що на Косівщині. Водій не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку і збив 68-річного мешканця Стопчатова. Той їхав на велосипеді у попутному напрямку. На жаль, він помер на місці.

Керманич автомобіля залишив транспортний засіб на місці і втік з ДТП. Правоохоронці встановили особу водія. Ним виявився 40-річний мешканець міста Коломия.

Після скоєння ДТП, чоловік переховувався в одному із будинків на території дачного масиву неподалік Коломиї де його розшукали працівники Коломийського РВП.

Правоохоронці відвезли водія в медичний заклад, де було проведено аналіз на факт сп’яніння. Результат – негативний.

40-річний керманич автомобіля, відмовився від показів, його затримали в процесуальному порядку. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво у справі здійснює Коломийська окружна прокуратура.

Читайте також: ДТП у Богородчанах: пішохода збили на смерть, пасажирка авто – в лікарні

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору