Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Яким виявився 2023 рік на аварії: добірка ДТП в Івано-Франківську

Цього року в місті ставалися різні аварії. На жаль, були й смертельні ДТП за участі різних видів трансорту. Стаються вони через неуважність як водіїв, так і пішоходів. Порушення правил ПДР, недотримання дистанцій та швидкість є основними причинами. Наша редакція хоче, аби в наступному році аварій ставалося якомога менше.

А поки Інформатор підготував добірку аварій року в Івано-Франківській тг.

Розпочинає добірку аварія біля моста на Пасічну, яка трапилася 4 лютого. Дві автівки зіштовхнулися через ожеледицю. На щастя, все минуло без постраждалих.

Аварія біля мосту на Пасічну в Івано-Франківську

Цього ж дня сталася ДТП на вулиці Привокзальній. За кермом автівки “Land Rover був58-річний чоловік. Він збив 53-річну жінку на нерегульованому пішохідному переході.

ДТП на Привокзальній

16 березня автомобіль “Citroën” влетів в огорожу на перехресті вулиць Тролейбусна та Пасічна. На щастя, все минуло без потерпілих.

Зніс огорожу на межі Тролейбусної та Пасічної

Аварія за участі мотоцикла сталася 10 липня. Тоді 23-річний водій автівки “КІА” рухався вулицею Вовчинецька. Під час повороту він збив 20-річного водія мотоцикла. Останній опинився в лікарні.

Збив мотоцикліста на вулиці Вовчинецька

22 вересня сталася ДТП на трасі між Марківцями та Черніївом. На окружній біля населеного пункту Марківці зіштовхнулись легкова автівка та вантажівка. Останню перекинуло на бік. Легковий автомобіль сильно пошкодило.

Водій автомобіля “Mitsubishi” не врахував дорожні обставини, не переконався в безпечності маневру, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з транспортним засобом “Renault Master”, який рухався по своїй смузі руху. А опісля відбулося зіткнення і з “Volkswagen Crafter”.

мікроавтобус ДТП

Автомобіль ДТП

В ніч з 29 по 30 вересня зіштовхнулися дві легкові автівки. Два транспортні засоби з’їхали на обочину. Одне з них перекинулось і зазнало сильних механічних пошкоджень.

13 листопада автобус збив жінку, яка переходила пішохідний перехід. Аварія трапилася на вулиці Незалежності в Івано-Франківську. 64-жінка опинилася в лікарні.

ДТП Незалежності

Цього ж місяця сталася аварія за участі таксі BOLT. Таксист  збив пішохода на вулиц Січових Стрільців. Потерпілого забрала швидка.

ДТП таксі Січових Стрільців

3 грудня п’яний водій влетів в автобус на вулиці Вовчинецька. 32-річний керманич “Opel” ще й не мав посвідчення водія.

п'яний водій в'їхав в автобус

5 грудня на вулиці Набережній збили жінку – пішохода. Її госпіталізували до обласної клінічної лікарні.

Збили пішохода на Набережній

Також потрапляли в аварії відомі прикарпатці – Дмитро Варварук та Олег Флоренс.

Читайте також: Ледь не втопились. На Закарпатті прикордонники врятували двох чоловіків

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору