Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Зреклася присязі та працює на ворога: на Прикарпатті заочно судитимуть поліцейську з Луганська

Зреклася присязі та працює на ворога: на Прикарпатті заочно судитимуть поліцейську з Луганська

Івано-Франківський суд за матеріалами прокуратури заочно судитиме мешканку Луганщини. Вона перейшла на сторону ворога та допомагала незаконним військовим формуванням і терористичним організаціям проводити обшуки та фільтраційні заходи з проукраїнським населенням.

Розповідає Інформатор, покликаючись на прокуратуру області.

Слідчі встановили, що  обвинувачена працювала у правоохоронних органах міста Красний Луч (тепер Хрустальний), а у 2014 році перейшла на бік ворога. Вона вступила до незаконного збройного формування терористичної організації так званої “лнр”, де проходила службу на різних посадах.

Жінка спільно з окупаційною владою проводила обшуки та допити родичів військовослужбовців ЗСУ для встановлення відомостей військового характеру, ідентифікації українських бійців та, щоб дізнатися місця їх розташування у зоні бойових зіткнень.

До суду направлений обвинувальний акт стосовно мешканки Луганщини за фактом державної зради, колабораціонізму, участі у незаконних збройних формуваннях і терористичній організації ( ч. 1, ст. 111, ч. 7 ст. 111-1, ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України).

Читайте також: Російська блогерка приїхала в Карпати – її видворяють з України

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору