Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

З російського полону звільнили прикарпатку Галину Федишин

Сьогодні, 3 січня з російського полону звільнили 230 українців – військових та цивільних. Під час обміну вдалося повернути Галину Федишин з cела Сваричів, що на Рожнятівщині, – остання дівчина-морпіх, що була в полоні.

Пише Інформатор, з посилання на допис Сергія Волинського.

“Уявіть, майже два роки полону… Повернулись на рідну землю не просто військові, а справжні Герої, які витримали неймовірні випробування і зберегли вірність своїй країні та ідеалам. Кожен з них пройшов шлях, який мало хто може уявити. Вони зазнали багатьох втрат, але не втратили сили духу! Їх повернення – це не просто радісна подія, це символ непереможності духу нашої нації. Вдома Галина Федишин, остання дівчина-морпіх, що була в полоні! Вона пройшла важкий шлях оборони Маріуполя, завод Ілліча, Азовсталь та пекельний полон…”, – повідомив Волинський.

З російського полону повернулися додому 213 солдат і сержантів, 11 офіцерів, 6 цивільних.

“Серед них представників Збройних Сил України – 130 (серед них ТрО – 14, ВМС – 14), Національної гвардії – 55, Державної прикордонної служби – 38, Національної поліції – 1 та шестеро цивільних, які були незаконно позбавлені волі”, – уточнили в штабі.

Читайте також: Нагадування про полонених та зниклих – У Франківську пройшла акція

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору