Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Скільки заробив та що задекларував головний комунальник Івано-Франківська

Заступник міського голови, директор Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради Михайло Смушак оприлюднив декларацію доходів за 2022 рік.

Розповідає Інформатор.

Михайло Смушак у декларації вказав, що за основним місцем роботи за 2022 рік він отримав 491067 грн, додатково за сумісництвом від Прикарпатського Національного Університету ім. Василя Стефаника – 30876 грн. Загалом, головний комунальник міста отримав – 521943 грн.

В готівці комунальник зберігає 130 тис. гривень, а також має 9 рахунків в різних банківських установах. Дружина Михайла Смушака пані Мар’яна за 2022 рік отримала понад 365 тис. гривень заробітної плати, на рахунках банку знаходиться 180 тис. гривень, додатково на зберіганні в іноземній валюті знаходиться 2600 доларів.

Михайло Смушак не має автомобіля та є співвласником будинку в селі Угринів та квартири в Івано-Франківську, все інше рухоме та нерухоме майно зареєстроване на дружину Мар’яну, яка є лікаркою-ревматологом. У власності дружини знаходиться, крім будинку, гараж в Івано-Франківську та квартира площею 55,4 м² та 0,1 га землі в Угринові.

Дружина є власницею єдиного автомобіля Chevrolet Aveo в сім’ї, авто придбали у 2009 році.

Читайте також: Що задекларував голова Солотвинської громади?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору