Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Прикарпатські поліцейські їхали на виклик про домашнє насильство, а знайшли незареєстровану зброю

Прикарпатські поліцейські їхали на виклик про домашнє насильство, а знайшли незареєстровану зброю

Поліцейські Коломийщини під час виїзду на виклик про домашнє насильство знайшли у кривдника незареєстровану зброю та боєприпаси.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на поліцію області.

Трапилось це минулого тижня. До правоохоронців звернулась мешканка села Рунгури та повідомила, що її колишній чоловік погрожував їй зброєю.

Поліція знайшла у 57-річного дебошира ряд заборонених предметів. Зокрема, гладкоствольна мисливська рушниця, 10 боєприпасів до малокаліберної гвинтівки, 10 заряджених пиж-контейнерів до гладкоствольної мисливської зброї, 14 боєприпасів до пістолета “Макарова”, 3 боєприпаси до автоматичної вогнепальної зброї, пристрій для спорядження пиж-контейнерів, банки із порохом. Жодних дозвільних документів у чоловіка не було.

Слідчі вилучили незаконні знахідки та направили на проведення експертних досліджень. Наразі поліцейські з’ясовують обставини, за яких зброя потрапила до домашнього кривдника та мету її зберігання.

Дії фігуранта поліцейські кваліфікували за двома статтями: за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Прикарпатті через негоду один легковий автомобіль зіткнувся з опорою, інший – застряг на дорозі

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору