Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Що відвідати у Франківську 20 січня

Що відвідати у Франківську 20 січня

20 січня в Івано-Франківську відбудуться футзальний матч присвячений військовополоненим і безвісти зниклим вистава, відкриття виставки, лекція з астрономії та інші події.

Повідомляє Інформатор.

Футзальний матч присвячений військовополоненим і безвісти зниклим

Місце: “Франківськ Арена”, Симоненка, 13

Час: 09:00

Капінг “Фабрика кавових вражень”

Головний обсмажчик Віктор розповість про особливості теруару, способи обробки кави та поділиться історіями зі своєї подорожі по ЦА. Родзинка капінгу – презентація нової кави химерної обробки. Вхід – донат на ЗСУ. Реєстрація за посиланням.

Місце: Foodoteka, Української Перемоги, 23

Час: 12:00

Інтерактивний практикум “Професійне вигорання”

Лектор – Наталія Галамейко, сертифікований арт-терапевт, тілесно-орієнтований терапевт з досвідом консультацій понад 20 років. На зустрічі ви ознайомитеся з поняттям “професійне вигорання”, розвинете аналітичне мислення і власні підходи у вирішенні ситуації; навчитеся формувати вміння розібратися в собі та самодопомоги. Участь безкоштовна. Реєстрація тут.

Місце: Коновальця, 35, 0 поверх

Час: 15:00 – 17:00

Відкрита лекція з астрономії 

Лекторка – дослідниця, радіоастроном, кандидат фіз.-мат. наук. Анастасія Скорик. На зустрічі дізнаєтесь, як створюються дивовижні фотографії космосу, розглянуть, як працюють телескопи, познайомляться з телескопом “Хаббл” та його нащадками. Вхід вільний.

Місце: Коновальця, 35, 0 поверх

Час:  16:00

Відкриття виставки “Опалювальний сезон”

Вася Дмитрик із села Підпечери. Працює із кінетичною скульптурою, знайденими обʼєктами, просторовими інсталяціями та ландшафтною скульптурою.  В своїй практиці звертається до індустріальних систем та їх взаємодії із природним середовищем, в межах якої створюються нові узгоджені звʼязки між ними. Живе та працює в Одесі.

Місце: Асортиментна кімната, вул. Січових Стрільців, 15

Час: 15:00

Вистава “Зів’ялі квіти викидають”

Постановка за однойменною книгою Ірен Роздобудько. Тут грають два покоління акторів – старші, театральні корифеї, та наймолодші. Вистава про історію двох актрис, “зірок” радянського кіно, і однієї молодої жінки, яка доглядає за ними в притулку для самотніх акторів. Колись зірки були суперницями в коханні до чоловіка, який насправді виявився не вартим почуттів. Актриси розуміють, що могли б бути найкращими подругами. Більше про виставу ТУТ. Квитки можна придбати на сайті чи в касі.

Місце: Франківський драмтеатр, вулиця Незалежності, 42

Час: 18:00

До теми: Що цікавого відбудеться у Франківську 15 – 21 січня | афіша

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору