Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Суд виніс вирок жительці Прикарпаття, яка відправила 2 інтимні відео через Telegram

На Франківщині суд визнав винною жінку, яка відправила через Telegram свої інтимні відео.  ЇЇ дії класифікували, як розповсюдження продукції порнографічного характеру та призначили штраф 34 тисячі гривень.

На Франківщині суд визнав винною жінку, яка відправила через Telegram свої інтимні відео.  Її дії класифікували як розповсюдження продукції порнографічного характеру та призначили штраф.

Пише Інформатор, покликаючись на єдиний державного реєстру судових рішень.

У матеріалах зазначено, що жінка зняла два відео порнографічного характеру, де зображено вчинення нею статевого акту, спільно з чоловіком.

23 грудня минулого року жінка надіслала відео з назвою “Video 1.mр4” тривалістю 33 секунди та “Video 3.mр4” тривалістю 34 секунди користувачу, з яким вона спілкувалась. Згідно висновку експерта ці відео містять ознаки порнографічного характеру.

Під час судового засіданні прокурор уклав з авторкою відео угоду про визнання її вини. Жінку зобов’язали сплатити штраф у розмірі 34 тис. грн.

Оптичний диск з відеозаписом порнографічного характеру визнали знаряддям злочину. Суд постановив конфіскувати його у власність держави.

Читайте також: Шантажував інтимними фото. У Франківську судитимуть чоловіка

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору