Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Делятинській громаді, що на Прикарпатті запрацювала перша поліцейська станція

В рамках програми «Поліцейський офіцер громади» в Делятині відкрили поліцейську станцію. Відтепер у населеному пункті працюватиме правоохоронець, який займатиметься вирішенням безпекових питань саме Делятинської територіальної громади.

Розповідає Інформатор, покликаючись на правоохоронців.

Поліцейським Делятинської громади було призначено офіцера поліції Тараса Тимчука. Для нього на станції були створені комфортні, сучасні умови. Тут офіцер тутешньої громади Тарас Тимчук здійснюватиме прийом громадян і розв’язуватиме щоденні питання щодо захисту правопорядку та законних інтересів місцевих мешканців.

Відкрив же поліцейську станцію начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько, керівництво Надвірнянської поліції та представники місцевої влади. Завдяки станції офіцер станції зможе швидко та якісно реагувати на повідомлення громадян, орієнтуватися на їх потреби, запобігати та протидіяти злочинності.

«Поліцейський офіцер громади – людина, яка максимально наближена до мешканців і буде першим налагоджувати комунікацію. Це потрібно для того, щоб іти на випередження у розв’язанні проблемних питань. Я бажаю, щоби поліцейський ввійшов у ритм життя громади та ефективно надавав допомогу всім людям, що її потребують», – наголосив полковник поліції Сергій Безпалько.

Також для якісної служби та оперативного реагування для офіцер громади Тарасу Тимчуку вручили службовий автомобіль «Renault Duster», який купили за кошти громади.

Читайте також: Чоловік у маршрутці викрав телефон у пенсіонерки – його затримали у Франківську

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору