Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Міська рада планує затвердити генплани сіл Березівка та Братківці

Міська рада планує затвердити генплани сіл Березівка та Братківці

Триває процес розробки і оновлення містобудівної документації міста Івано-Франківська та приєднаних сіл, які увійшли до складу Івано-Франківської територіальної громади. Генеральні плани сіл Березівка та Братківці винесені на затвердження сесії міської ради.

Повідомляє Інформатор.

В Івано-Франківську цього року планують розпочати розробку Комплексного плану території, в якому будуть включені усі села, що входять до складу Івано-Франківської територіальної громади. Для цього необхідно розробити і затвердити містобудівну документацію усіх сільських громад.

Раніше відбулися громадські обговорення щодо розроблення генеральних планів сіл Братківці, Березівка. Також генеральні плани розробляються для сіл Тисменичани та Камінне.

Як підкреслював раніше заступник директора Департаменту архітектури і містобудування – начальник управління планування території та містобудівного кадастру Артур Прокіпчук, переважна кількість генпланів приєднаних сіл Івано-Франківської ОТГ потребує коригування.

«Фактично, оновлюємо і приводимо до реальної відповідності містобудівну документацію. В процесі обговорення отримали декілька пропозицій, які будуть розглянуті розробниками на можливість внесення їх до генеральних планів цих сіл», – прокоментував заступник директора Департаменту архітектури Артур Прокіпчук.

Читайте також: Комплексний генплан Івано-Франківської ОТГ планують створювати наступного року

Максим Круть

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору