Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Популярним стає манікюр. Скільки чоловіків відвідують салони краси у Франківську

Популярним стає чоловічий манікюр. Скільки чоловіків відвідують салони краси у Франківську

В Україні до певного часу відвідували салони краси лише жінки. Вважалось, що чоловіки заходять у салони краси лише для стрижок. З часом ситуація змінилася, й зараз все більше чоловіків почали відвідувати салони краси та робити різні б’юті процедури.

Тому Інформатор вирішив дізнатися, скільки зараз чоловіків відвідує салони краси в нашому місті.

В Івано-Франківську з кожним роком стає все більше салонів, які надають різні б’юті-процедури – як для жінок, так і для чоловіків. Ми розпитали про найпопулярніші процедури серед чоловіків.

Звичайно, найпопулярнішою процедурою залишається стрижка бороди та звичайна стрижка, однак зі слів працівників салону, попиту набирають чоловічий манікюр, педикюр та масаж.

“До нас в салон чоловіки приходять на манікюр. Я от їхала в таксі й запропонувала водію відвідати наш салон, він сказав, якщо в нас роблять чоловічий манікюр, то прийде обов’язково. Манікюр зараз стає дуже популярним серед чоловіків. Його роблять переважно молоді хлопці роблять. Менше соромляться і більше за собою доглядають”, – розповіла нам Анастасія, перукарка у салоні на вулиці Грушевського.

Рідше – корекція брів, фарбування волосся, воскова депіляція, яку зазвичай роблять спортсмени. Чоловічі макіяжі у нашому місті роблять, але вони практично не користуються популярністю. “Напевно, соромляться, або бояться осуду з боку своїх”, – додала клієнтка одного зі салонів.

Загалом щодня салони нашого міста відвідує 8-12 чоловіків віком від 20 до 35 років, старші, зі слів працівниць, приходять тільки підстригтися.

“Я – чоловічий перукар, тільки стрижу, але до нас у салон чоловіки можуть прийти на манікюр, педикюр, вусики у косметолога можуть забрати, між брівкою. Це переважно молоді хлопці від 20 років”, – поділилась з нами працівниця салону “Класік” Вероніка.

За спостереженнями працівниць салону часто чоловіки дивляться на стиль салону. Якщо є багато жіночих кольорів, до прикладу, рожевого, то можуть трохи засоромитись і не прийти. Також зараз дуже активно почали переглядати сторінки салону в соцмережах. Якщо там фото тільки з дівчатами, то теж можуть засумніватись приходити на ту чи іншу процедуру або ні.

Читайте також: Боротись чи скоритись. У Франківську показали фільм польських режисерів про війну в Україні

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору