Івано-Франківськ До сайту

Які вистави зіграє Франківський драмтеатр у лютому | афіша

Франківський драмтеатр запрошує на вистави у лютому. Для глядачів зіграють сім прем’єрних вистав.

Повідомляє Інформатор з покликанням на пресслужбу театру.

Загалом на сцені зіграють 32 вистави. Так, відвідувачі зможуть побачити вистави “Ніч на полонині”, “Зів’ялі квіти викидають”, “Наполеон і Корсиканка”, “Котигорошко”, “Кайдашева сім’я”.

“Дон Кіхот” – в основі постановки твори Мігеля де Сервантеса, філософа Мігеля де Унамуно та чимало алюзій на інших авторів, котрі опрацьовували тему Дон Кіхота. Детальніше про виставу у статті.

“Ніч на полонині” — постановка за твором Олександра Олеся. За сюжетом молодий пастух Іван залишається один. Його зустрічає Лісовик, який розповідає про неймовірний світ. Хлопець закохується у Мавку, однак він заручений з дівчиною Марійкою. Фінал — відкритий, а який вибір зробить Іван, про це ви дізнаєтеся у виставі.

“Зів’ялі квіти викидають” – постановка за однойменною книгою Ірен Роздобудько. Тут грають два покоління акторів – старші, театральні корифеї, та наймолодші. Репетиції були сповнені радістю, спогадами, жартами і компліментами, що дуже цінно для театралів. Цікаво, що як декорацію використали гримерні столики, які використовувалися колись давно.

А про вистави “Наполеон і Корсиканка”, “Котигорошко”, “Кайдашева сім’я” ми вам розповімо пізніше.

Афішу з виставами ви можете переглянути нижче:

До теми: Що цікавого відбудеться у Франківську 22 – 28 січня | афіша

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87