Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що думають франківці про бронь від мобілізації для чоловіків, які отримують високу зарплату

Що думають франківці про бронь від мобілізації для чоловіків, які отримують високу зарплату

В Україні пропонують спростити процедуру бронювання від мобілізації для чоловіків, які офіційно отримують високі зарплати.

Інформатор вирішив спитати думку містян щодо цієї процедури.

Спостити процедуру запропонував Офіс президента. Зміни до законодавства Верховна Рада може розглянути разом із посиленням мобілізації до ЗСУ,

Відповіді були різними. Одні підтримували таку ініціативу, за умови якщо той чоловік сплачує високі податки, одні були проти, адже всі мають мають бути на в рівних умовах.

“Ну як високу зарплату?… підприємці, судді чи хто? їм добре. То буде ще краще. Це дуже нечесно, я це не можу підтримати” – поділились з нами дві опитані франківки.

“Таке враження, що закони існують тільки для бідних. Як на мене мають бути рівні умови, абсолютно для всіх. В нас немає держави бідних і багатих, але виявляється, що фактично є. Хлопці мають захищати Батьківщину, бо хто як не наші хлопці, але мають бути умови абсолютно рівні для всіх. Це моя думка. ” – відповіла інша опитана жінка.

“Якщо вони платять високі податки, то я б казав не брати їх до війська, бо хто буде підтримувати тих хто зараз на фронті. От є такі, що сидять без роботи по барах, тих можна” – додав опитаний містянин.

“Я проти цього. Я сам майор запасу. Я навіть просився добровольцем, але мене не взяли бо мені скоро 70 років, а таких не беруть. Хто здоровий та військовозобов’язаний повинен нести свій обов’язок перед Батьківщиною” – сказав літній чоловік.

Побачити опитування можна в нашому ютубі:

Читайте також: 700 днів повномасштабної війни: як змінився Франківськ

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору