Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Справа про загиблих у ДТП прикарпатців: адвокат не з’явився на суд

Справа про загиблих у ДТП прикарпатців: адвокат не з'явився на суд

Відбулося чергове засідання у справі ДТП, де загинули двоє мешканців Калуша – Марти Гриців і Василя Пупка.

Повідомляє Інформатор з посиланням на калуських колег.

У грудні минулого року в справі змінився суддя. Цього тижня відбулося чергове засідання, на яке приїхали батьки загиблих. Адвокат потерпілих Володимир Твердохліб не з’явився до суду. Причина – невідома, бо він не сказав про це своїм клієнтам.

Потерпілі прийняли рішення брати участь без нього. На засіданні зачитали обвинувальний акт, оголосили цивільні позови та визначили обсяг доказів і порядок їх дослідження у суді.

На допиті батька загиблої Марти, Романа Гриціва, почалася повітряна тривога, і суд оголосив перерву. Справу будуть далі розглядати 8 лютого.

Нагадаємо, ДТП із загиблими трапилася 7 серпня 2022 року між селами Шибалин та Комарівка Бережанської громади, що в Тернопільській області. На дорозі зіткнулися два легкові автомобілі — “Mercedes-Benz” та “Skoda Octavia”. Водієві загрожує покарання – від п’яти до десяти років тюрми із позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Раніше суддя Василь Крамар оголосив про самовідвід. Новою суддею у справі стала Наталія Німко — голова Бережанського районного суду.

Читайте також: Справа про загиблих у ДТП прикарпатців зайшла у глухий кут

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору