Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

У Франківську оголосили тендер на прибирання зупинок за 1 млн грн

У Франківську оголосили тендер на прибирання зупинок за 1 млн грн

Управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради оголосило тендер на обслуговування зупинок з очікуваною вартістю 1 млн грн.

Повідомляє Інформатор.

Відповідна інформація розміщена на сайті публічних закупівель “Прозорро”. Йде мова про два лоти з сумами 447 490,00 грн та 598 930,00 грн. Загальна очікувана вартість – 1 046 420,00 грн.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 2 лютого 2024 року. Дата виконання робіт – 1 березня —  31 грудня 2024 року.

У документації вказана кількість зупинок, які потребують обслуговування – прибирання. Лот 1 – 75, лот 2 – 87.

Які послуги має виконати переможець?

Прибирати урни на зупинках та вивозити сміття не менше одного разу на день. Прибирати зупинки від снігу в зимовий період. Посипати піском або сіллю території зупинок та прилеглої території в зимовий період (навколо зупинки – периметр 4 м).

Знімати незаконно встановлену рекламу на каркасі та елементах зупинок, підмітати зупинки та прилеглої території навколо зупинки периметр 4 м, мити інформаційні таблички, інформаційні тумби та електронні табло не менше одного разу на тиждень.

А також потрібно виконувати різного роду дрібні ремонтні роботи й відправляти фотозвіти про виявлення поломок та виконання послуг по прибиранню (на вимогу замовника). Прибирання повинне здійснюватися щодня.

До теми: Договір на встановлення 5 зупинок за 1,5 млн грн у Франківську розірвали

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору