Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Екскурсії, екомандрівки, польоти моделей літаків. У Франківську завершили роботу “Зимові школи”

Екскурсії, екомандрівки, польоти моделей літаків. У Франківську завершили роботу "Зимові школи"

В Івано-Франківську 29 січня школярі вийшли на навчання. З 2 по 26 січня в Івано-Франківську діяли зимові школи. Заступниця міського голови, директорка Департаменту освіти та науки Вікторія Дротянко на брифінгу розповіла, як школи функціонували. 

Повідомляє Інформатор.

У школах взяли участь 11 позашкільних закладів, кожен обрав свій напрям різного спрямування. Так, у Міському центрі дитячої та юнацької творчості занятті відвідали 3896 учнів, зокрема, 671 дитина пільгових категорій. Тут проведено святкову Розколяду для дітей та батьків. У зимовій майстерні працювало 58 педагогів.

У межах “Зимової школи “Еко-бум” (Міська дитяча екологічна станція) відбувалися екомандрівки, 26 майстер-класів, пікніки та цікаві зустрічі. Її відвідали 753 дитини.

Міський центр науково-технічної творчості відвідало 122 дитини. 13 педагогічних працівників проводили різноманітні демонстраційні польоти моделей літаків, майстер-класи, екскурсії, квести та ігри.

Центр патріотичного виховання учнівської молоді імені Степана Бандери об’єднав 958 дітей. У Центрі туризму і краєзнавства учнівської молоді проводили майстер-класи, екскурсії, ігрові програми, подорожували.

“Центр освітніх інновацій” охопив 2000 дітей, 500 дітей відвідали різні екскурсії. КУТ охопив майже 650 дітей. Тут проводиди різні заняття – журналістика, вивчення іноземних мов, малювання, співи, екскурсії.

Також до “Зимових шкіл” долучилися і дитячі спортивні школи – № 2 і № 3. Тут проводили заняття з футболу, баскетболу, волейболу та настільного тенісу, стрільби кульової, гандболу, шахів.

Вікторія Дротянко додала, що лютий – день відкритий дверей у профтехучилищах для всіх тих, хто планує вступати.

До теми: У Франківську запрацювала дитяча школа створення екодронів

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору