Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську завтра будуть латати ями на мості на Пасічну

У Франківську завтра будуть латати ями на мості на Пасічну

В Івано-Франківську будуть ліквідовувати ями на мості на Пасічну. Наразі там ситуація плачевна.

Повідомляє Інформатор.

Про це на брифінгу міського голови розповів заступник міського голови Михайло Смушак.

“Ми бачимо, що на мості є велика ямковість, як і на багатьох вулицях нашого міста. Причини цього є декілька. Перша і головна – міст капітально не ремонтувався багато років. Друга – загалом перестеляли асфальт на цьому мості востаннє ще у 2015 році. Це об’єкт, який постійно перенасичений транспортом. Також цього року ми маємо погодні умови, які спричинюють появу ямковості. На сьогодні є дві цілі. Перша – оперативно здійснити забивку тих ям, які утворилися і забезпечити проїзд. Більш стратегічна ціль – цього року повністю змінити дорожнє покриття, провести ремонт деформаційних швів, забезпечити водовідведення. Це план мінімум”, – каже Михайло Смушак.

Холодний асфальт – матеріал, який вибивається на деформаційних швах. Ремонт планували на суботу минулого тижня, однак погодні умови завадили, додав він.

На завтра МДК, яка відповідає за утримання мосту, планує здійснювати забивку ям гарячим асфальтобетоном. Михайло Смушак додав, на жаль, у місті ямковість дуже велика:

“Є певний експлуатаційний період кожного дорожнього покриття. Навіть на Набережній імені Василя Стефаника, що ремонтувалася десять років тому, хоча там і основа давалася хороша, і якісно виконувалися роботи, вже є ямковість. Тому маємо ці проблеми вирішувати”. 

До теми: У Франківську холодним асфальтом рятують міст на Пасічну від ям

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору