Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Виїхав на зустрічну смугу: в ДТП на Прикарпатті травмувалися двоє людей

Днями в Надвірнянському районі трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів. Слідчі встановлюють всі обставини подій.

Розповідає Інформатор, з посиланням на поліцію області.

Автопригода сталася в адміністративних межах села Пнів, Надвірнянського району. Водій автомобіля «Рено Дастер», проїжджаючи заокруглену ділянку дороги, проявив неуважність, не врахував дорожні обставини, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху де скоїв зіткнення з автомобілем «Шевроле Авео», який рухався в зустрічному напрямі.

В автопригоді отримали тілесні ушкодження та доставлені до міської лікарі 49-річний чоловік, пасажир шевроле та пасажирка «Рено Дастер».

38-річна водійка Шевроле та 44-річний водій Рено не постраждали та не потребували госпіталізації. Пройшовши освідчення поліція встановила, що водії тверезі.

За фактами аварій правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадуємо, що за статистикою в Івано-Франківській області за 2023 рік трапилося 907 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинуло 108 людей, ще 1205 отримали травми різної тяжкості.

Читайте також: У Франківську на переході збили чоловіка

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору