Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Тенденції та рекомендації в галузі зубної імплантації

Тенденції та рекомендації в галузі зубної імплантації

Відсутність одного або кількох зубів – проблема, з якою стикаються багато хто. Вона впливає на естетику посмішки, здоров’я порожнини рота та деяких внутрішніх органів. Відсутність зуба може негативно позначитися на впевненості у своїй зовнішності, стати причиною проблем із вимовою. Одним із найефективніших рішень є імплантація зубів Івано–Франківську. Розглянемо докладніше, які методики використовуються та на що звернути увагу при оцінці лікаря.

Вибір методів та технологій в Івано-Франківську

Зубні імплантати – це штучне коріння зубів, яке хірургічним шляхом вставляється в щелепу. Після того, як імплантат приживається у кістки, на нього встановлюється спеціальна коронка. Вона надає штучному зубу природного вигляду. Зубні імплантати виготовлені з титану, який біосумісний з тілом людини та забезпечує інтеграцію з кісткою.

Найбільш популярні методи:

  • Коронки. Це ефективний варіант реставрації, призначений переважно для бічних зубів. Процедура використовується у ситуаціях, коли звичайних композитних пломб недостатньо.
  • Імплантати. Це конструкції, які складаються з кількох частин: штифт та протезної коронки. Штучний зуб повністю замінює натуральний на вигляд і щодо виконуваних функцій.
  • Керамічні вініри. Це тонкі напівпрозорі пластинки, які кріпляться до передньої поверхні зуба. За їх допомоги змінюють форму та колір зуба, замаскують уроджені та набуті дефекти емалі, заповнюють міжзубні щілини.
  • Мостоподібні протези. Це спеціальна конструкція, яка успішно використовується за відсутності одного чи кількох зубів. Це більш дешева альтернатива імплантації.

Зубні протези запобігають втраті кісткової маси та захворюванням ясен, які можуть призвести до подальших проблем. При втраті зуба або наявності захворювання, яке не піддається лікуванню, не витрачайте час і зверніться до лікаря, щоб підібрати найбільш вдалу методику.

Важливі критерії вибору лікаря для успішної імплантації

Процес встановлення зубних імплантатів складається з кількох етапів:

  • оцінка стану ротової порожнини;
  • планування лікування;
  • хірургічна імплантація штифта;
  • загоєння та встановлення коронки.

Весь процес може зайняти від кількох місяців до року, залежно від ситуації пацієнта. Щоб мінімізувати ризик відторгнення, необхідно правильно вибрати фахівця. Це має бути лікар з багаторічним досвідом та позитивними відгуками пацієнтів. Важливо, щоб у своїй практиці він дотримувався прогресивних протоколів та використовував сучасні матеріали. Це має бути спеціаліст, який постійно підвищує свою кваліфікацію. Саме такі стоматологи працюють у Dr Ali’s Dental Center. Запишіть першу консультацію, щоб оцінити переваги обслуговування у профі.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору