Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Відомий виробник ТМ «Ласунка» представляє нову продукцію!

Відомий виробник ТМ «Ласунка» представляє нову продукцію!

На початку цього року компанія-виробник «Ласунка», відома багатьом за чудове морозиво, презентувала зовсім нову продукцію. На цей раз мова піде про вареники та пельмені.

Покладаючись на свій багаторічний досвід у виробництві, компанія «Ласунка» створила новий продукт, що точно виділяється з поміж інших.

В першу чергу, це співвідношення фаршу та тіста у пропорції 50/50. Ніжне м’яке тісто й соковита ситна начинка з якісних інгредієнтів – саме те, що робить страву такою смачною та поживною.

По-друге, варто зазначити спеціальну техніку заморожування. Бо саме завдяки технології «шокової» заморозки продукція зберігає усі свої смакові та якісні характеристики.

Також маємо звернути увагу на широкий асортимент смаків. Адже у лінійці вареників ТМ «Ласунка» є широкий вибір начинок на будь-який смак!

Від улюблених та звичних, як, наприклад, Картопля та цибуля чи Капуста та гриби

Картопля та цибуля чи Капуста та гриби

до незвичних та несподіваних – Сир з полуницею, Ожина та малина. Для прихильників соло смаків є Вареники з вишнею та Вареники з полуницею, тож кожен поціновувач цієї української страви точно знайде смак до вподоби саме йому.Сир з полуницею, Ожина та малина

Зацікавила інформація про напівфабрикати від ТМ «Ласунка» – шукайте ще більше за посиланням lasunka.com, де на вас чекатимуть смачні рецепти, влучні поради, як правильно обрати та купити морозиво, а також новини про акції та конкурси у соціальних мережах.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору