Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ідентифікація. У Франківську відкрили виставку польських і українських фотографів

Ідентифікація. У Франківську відкрили виставку польських і українських фотографів

2 лютого в Івано-Франківську відбулося відкриття виставки “Ідентифікація”, де експонуються роботи польських і українських фотографів.

Повідомляє Інформатор.

Відкриття відбулося у “Вагабундо”. У 2016 році тисменицький народний фотоклуб “Колумб” та обласна організація Національної спілки фотохудожників України почали співпрацювати з Жешівським фотографічним товариством. Від тоді організовувалися спільні виставки та пленери. Перший проєкт мав назву “Прикарпаття / Podkarpacie”.

10-30 листопада 2023 року виставка сьомого спільного тематичного проєкту “Ідентифікація” відбулася в Жешові.

Учасники виставки: Martina Bieniarz, Damian Bobrowicz, Mateusz Chmiel, Анатолій Глеб, Мар’яна Глинська, Юлія Гомеляк, Tomasz Iwaszek, Paweł Jakubowski, Ewa Jeżowska – Charchut, Ryszard Kaczmarek, Микола Калитчук, Вадим Клименко, Ростислав Кондрат, Małgorzata Korzec, Ольга Кукуш, Rafał Orłowski, Тетяна Павлик, Дмитро Петрина, Олександр Плаксін, Іван Постоловський, Jerzy Skiba, Денис Трофімов, Katarzyna Warańska, Danuta Wołowiec, Krzysztof Wroński, Artur Wysocki, Jacek Zembroń.

“Ідентифікація” – фотопроєкт, який дає можливість дослідити свою індивідуальність та задуматися над важливістю та доцільністю свого існування, створює взаємозвʼязки між попереднім поколінням, сучасниками та нащадками. Люди на фотографіях, комбінація предметів, елементів – створюють матрицю сьогодення і її взаємодії з кожним з нас. Ця взаємодія розкриває індивідуальність кожного, вказує на місце на землі та змушує нас повернутися до витоків нашого життя, відчути єднання з природою. “Ідентифікація” – спроба фотографів з Польщі та України представити цю тематику і знайти певні спільні та відмінні аспекти місця людини у сучасному цифровому світі”, – каже фотограф Дмитро Петрина.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору