Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Новий міст на Пасічну збудують за 2 роки – відповідь Марцінківа

Новий міст на Пасічну збудують за 2 роки - відповідь Марцінківа

Учора, 1 лютого, міський голова міста Руслан Марцінків повідомив, що за 2 роки збудуть новий міст на Пасічну.

Повідомляє Інформатор з посиланням на коментар Руслана Марцінківа.

На запитання, коли буде капітальний ремонт старого моста на Пасічну, міський голова відповів, що у вівторок, середу полатали міст, а саме – великі ями. З потеплінням планують зрізати старе асфальтне покриття та залити новим, тобто переасфальтувати його.

“З часом надіємось до 2 років у нас буде новий міст, що дозволить нам перекрити міст для ремонту, хоча би перекрити дві смуги, відповідно, тоді робити ремонті роботи частково на цьому старому мості, поки що він визнаний обмежено придатним і може експлуатуватися у нас є висновок, тому така от ситуація”, – зазначив Руслан Марцінків.

Також міський голова додав, що мосту на Пасічну більше 50 років, тому й відповідно він потребує капітального ремонту, але зараз зробити його не вдасться, бо це спричинить великі неприємності, зокрема, затори.

“Ви вже вирішіть. З одного боку проходять мітинги, де кажуть ніяких ремонтів доріг, мостів всі гроші – на ЗСУ, а з другого боку – багато питань. У нас є акт від 2020 року, що підписаний державними службовцями й відповідно тією компанією, яка обстежує мости. Знаю, що міст визнано обмежено придатним, тому й  дійсно потрібний його капітальний ремонт, для того, щоб він прослужив довше”, – резюмував мер.

Нещодавно, Інформатор писав, що у Франківську холодним асфальтом рятують міст на Пасічну від ям.

Читайте також: Яма на ямі. Як виглядає міст на Пасічну у Франківську

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору