Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Україну на “Євробаченні-2024” представлять Jerry Heil та alyona alyona

Україну на "Євробаченні-2024" представлять Jerry Heil та alyona alyona

Сьогодні, 4 лютого українці обрали тих, хто представлятиме Україну на Євробаченні-2024. За результатами голосування переможцями стали Jerry Heil та alyona alyona.

Повідомляє Інформатор  

Нагадаємо, що цьогоріч Євробачення  відбудеться у шведському Мальме в травні. За Jerry Heil та alyona alyonа проголосували понад 723 тисячі українців.

Голосування відбувалося сьогодні  у застосунку “Дія” – вчора українці не могли проголосувати, адже у застосунку стався збій, через наплив охочих проголосувати за свого фаворита.

Так, за сьогоднішніми результатами за конкурсантів проголосували понад 1,16 млн українців, для порівняння, торік це було 166 тисяч.

Загалом на сцені фіналу національного відбору виступили 11 учасників.

“Під час голосування у застосунку “Дія” зафіксували рекордну кількість користувачів за всю історію проєкту. Замість 800 запитів за секунду, як це було під час голосування в нацвідборі на «Євробачення-2023», українці робили 15 тисяч запитів” – зазначив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров

Додамо, що співачка SKYLERR, яка теж змагалась за можливість представляти Україну на Євробаченні  з піснею Time is running out, вирішила зняти свою кандидатуру. Вона вважає, що через збій у “Дії” голосування не можна вважати прозорим і голоси могли зарахуватися некоректно.

Однак, “Суспільне мовлення” заявило, що не зніматиме кандидатуру співачки, бо таке не передбачено правилами.

Півфінали пройдуть 7 та 9 травня, а фінал – 11 травня 2024 року.

Читайте також: На Прикарпатті щодня реєструється близько 13 нових випадків захворювання на рак

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору