Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

День масажиста. Ціни на класичний масаж в Івано-Франківську | Огляд

День масажиста. Ціни на класичний масаж в Івано-Франківську | Огляд

Сьогодні, 7 лютого, своє професійне свято відзначають масажисти. Спочатку свято пропонувалося з датою відзначення 16 квітня. Згодом визначено щорічна дата проведення – 7 лютого. Які масажі роблять в Івано-Франківську та скільки вони вартують читайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор 

Мета цього свята – відзначити і вшанувати тисячі людей – масажистів, які присвячують своє життя нелегкій та корисній праці, допомагають дбати про своє здоров’я тим, хто цього потребує. Також свято покликано об’єднувати фахівців різних напрямів в масажному мистецтві.

Масажисти в Івано-Франківську пропонують широкий спектр класичних та авторських методик масажів, для усунення болю в спині, перевтоми та покращення  здоров’я, але популярністю користуються оздоровчий, класичний, антицелюлітний, LPG та лімфодренажний масажі.

Для моніторингу цін на масаж в нашому місті ми обрали класичний масаж.

Класичні масажі пропонують як лікувальні центри так і звичайні салони чи студії.

Так в оздоровчих (лікувальних) центрах ціни на класичний масаж коливаються від 300 до 800 гривень. Все залежить від самого виду класичного масажу. Наприклад класичний масаж стоп тривалістю 20 хвилин вартує 200 гривень.

Класичний масаж спини та комірцевої зони тривалістю 45 хвилин обійдеться в 500-600 гривень в залежності від центру. Найдорожчий класичний масаж тривалістю близько 1,5 години коштує 800-1000 грн.

В салонах, студіях масажу теж пропонують широкий спектр класичного масажу. Так класичний SPA масаж тривалістю 1 годину коштує від 250 гривень, за 90 хвилин класичного масажу треба віддати від 350 гривень.

Ціни на класичний масаж спини починаються від 200 грн за 30 хв. Найдорожчий класичний масаж всього тіла в салонах та студіях масажу вартує від 500 до 700 гривень тривалістю від 1,5 до 2, 5 годин.

Також неабиякою популярністю користується масаж спини вакуумними баночками. В салонах ціни на нього коливаються від 180 до 300 грн ціна залежить від тривалості самого масажу.

В оздоровчих (лікувальних) центрах такий вид масажу майже не практикується. Чому? 

Почнемо з пояснення того, що таке цей масаж вакуумними баночками. Як його зазвичай роблять та яка від нього користь або шкода.

Баночний масаж, званий ще вакуумним раніше вважався методом, придатним лише для позбавлення від застуди.

Вакуумний масаж являє собою вплив вакуумом на конкретні зони тіла і обличчя за допомогою банок. З часів наших бабусь ця процедура зазнала ряд змін і тепер її використовують не тільки в лікувальних, але і в косметичних цілях.

Користь вакуумного масажу тіла виявляється у тому, що він буде корисним для людей із неврологічними захворюваннями та хворобами хребта, такими, як остеохондроз, поперековий радикуліт та інші.

Крім цього, його розслаблюючі властивості допомагають впоратися зі стресом та порушеннями сну. Вакуумний масаж також добре знімає біль в попереку і спинних м’язах, сприяє відновленню сил після перенесених травм або виснажливих тренувань.

Жінки виділяють цей вид масажу через те, що він допомагає позбавитися від целюліту.

Однак є й шкода та протипоказання масажу баночками. Вакуумний масаж може бути шкідливим при варикозу, захворюваннях серцево-судинної системи, вагітності, високої шкірної чутливості, наявність великої кількості родимок.

Зі слів медиків не дозволяється постановка банок на ділянках біля нирок, серця, або молочних залоз, адже це може викликати негативні наслідки для організму.

Щоб масаж приніс хороший результат, необхідно підготувати тіло для процедури. Уважно підібрати засоби, за допомогою яких вона буде виконуватися.

Переважно прийняти гарячу ванну або душ. Обов’язково попити води.

Читайте також: Безкоштовна комп’ютерна томографія: де зробити на Прикарпатті

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору