Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

ІТ для всіх: ГО GoFriends проведе безкоштовний IT майстер-клас в Івано-Франківську!

ІТ для всіх: ГО GoFriends проведе безкоштовний IT майстер-клас в Івано-Франківську!

Громадська організація GoFriends оголошує про відкриття реєстрації на подію для всіх, хто мріє про кар’єру в сфері Інформаційних Технологій. Чекатимуть всіх охочих на безкоштовний IT майстер-клас, який відбудеться 10 лютого в рідному для багатьох місті Івано-Франківськ.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на ГО GoFriends.

“Ми пишаємося, що зможемо показати всім такі захоплюючі галузі як Web-дизайн, SMM, Маркетинг/Таргетинг, Програмування Front-end та Back-end на мовах Python та JavaScript, YouTube, IT Рекрутинг та HR.” – розповідає Євген Моісеєв, директор ГО GoFriends.

В рамках цього майстер-класу учасники отримають унікальну можливість почути виступи та розповіді професіоналів IT та Digital індустрії, які поділяться своїм досвідом і відповідатимуть на запитання. Молоді люди зможуть розкрити свої потенційні можливості та зрозуміти, чи відповідає сфера IT їхнім інтересам та амбіціям. Майстер-клас завершиться практичними заняттями в групах, де учасники зможуть застосувати знання на практиці та дізнатися ще більше про рутину спеціаліста.

Також організатори повідомляють, що всі учасники майстер-класу отримають запрошення на безкоштовний ІТ-клуб, де зможуть вивчати кожну із професій більш поглиблено з можливістю практики у провідних та цікавих компаніях України. Зареєструватися на подію можна за посиланням.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору