Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську підприємців навчатимуть “успіху у бізнесі”

В Івано-Франківську підприємців навчатимуть "успіху у бізнесі"

В Івано-Франківську стартують навчальні курси для підприємців нашої громади. Хто може взяти участь та які умови?. Про це сьогодні, 12 лютого, на брифінгу розповіла заступниця директора Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження  Надія Кромкач. 

Повідомляє Інформатор 

Навчальні курси передбачені для підприємців початківців, для тих хто хоче започаткувати власну справу, а також будуть корисними для тих хто вже має досвід у веденні підприємницької діяльності.

“Враховуючи сучасні реалії коли в нас є багато ВПО, жінок чоловіки яких перебувають на війні, які мусять самостійно дбати про родину то для них проведення таких курсів – важливі” – додає посадовиця.

Навчально-практичний курс “Успіх у бізнесі”  буде проводитися на базі Бізнес-Інкубатора ІФНТУНГ.

Планують набрати дві групи по 20 осіб. Одна група буде навчатися до обіду – 4 години з 9:00 до 13:00. Друга група після обіду з 13:00 до 17:00. Тривалість курсу 1,5 місяці.

Розпочати курс планують 19 лютого, але як поділилася з нами Надія Кромкач можуть розпочати трохи пізніше все залежить від наповненості групи та спрацювання.

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією.

Тематика курсу різноманітна, зокрема передбачає навчання з написання бізнес-плану, аналізу ринку бізнесу, розробки маркетингових планів.

Також будуть спеціальні заняття присвячені фінансуванню бізнесу, юридичним аспектам, бухгалтерському обліку, цифровізації та інше.

“Ми побачили, що для підприємців важливою є тематика психологія підприємця. Тому ці курси матимуть і практичне застосування, тобто можна буде отримати консультації і пропрацювати власну бізнес-ідею. Ми бачимо, що зараз  багато різних грантів, але на жаль деякі підприємці не мають достатньо знань щоб підготувати грантову заявку, щоб податися на ту чи іншу програму та залучити додаткові кошти для розвитку свого бізнесу “ – ділиться Надія Кромкач.

Навчальні курси проводитимуться за адресою – Північний Бульвар 7б.

Для додаткової інформації можна телефонувати за таким номером: +380 977 262 800.

Читайте також: Проблема житла для ВПО досі залишається викликом для Франківської громади

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору