Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Особливості та складності мережі Dash

Особливості та складності мережі Dash

Dash – крипта, яка швидко стала популярною за рахунок конкурентної позиції щодо Bitcoin. Проєкт став альтернативою ВТС та яскравим прикладом того, що з системи можна отримувати максимум швидкості, приватності та переваг. Сьогодні все більше трейдерів та інвесторів додають цю монету у свій портфель.

Dash: складність та ключові особливості

Особливості мережі Dash та її складність включають в себе декілька аспектів, які роблять цю криптовалюту унікальною та цікавою для користувачів:

  • Приватність транзакцій.

Одна з головних особливостей Dash – це можливість здійснення анонімних транзакцій за допомогою функції PrivateSend. Вона міксує транзакції, щоб забезпечити конфіденційність. Використовуючи криптовалюту Dash, можна досягти високої, проте не максимальної приватності, що варто пам’ятати під час роботи.

  • Миттєві транзакції.

Функція InstantSend дозволяє здійснювати миттєві транзакції, що робить токен придатним для повсякденного використання, тому ціна ДАШ має незначні добові коливання.

  • Децентралізоване управління.

Власники монети можуть голосувати за важливі рішення через систему DAO (Decentralized Autonomous Organization), що надає спільноті можливість брати участь у розвитку мережі. При цьому використання токену залишається вільним і на ринкових умовах згідно з ціновим Dash графіком.

  • Masternodes.

Мережа використовує Masternodes, які дозволяють додатково отримувати винагороду за рахунок підтримки мережі власними діями.

Оцінка складності

Якщо аналізувати складність мережі ДАШ, то вона визначається кількістю обчислювальних потужностей, які необхідної для обробки транзакцій та створення нових блоків. Структура мережі має доволі високу складність майнінгу Dash. Проте представлена особливість має високу швидкість створення нових блоків, яка в середньому становить 2,5 хвилини. Коли більше майнерів приєднується до мережі, складність майнінгу зростає, і навпаки.

Якщо ви не хочете витрачати час та ресурси на забезпечення майнінгу, можна розглянути альтернативні варіанти. До такого прикладу можна віднести стейкінг. Функціонально таке рішення передбачає блокування частини токенів з метою підтримки роботи мережі. Винагорода представлена відсотком від стейкінгових активів та нараховується регулярно і без активних дій, що характерно більше майнінгу Dash.

Ще одне рішення мережі – мастерноди або спеціальні вузли. Доступ до них також передбачає заставу у вигляді монет. У винагороду за це користувачі отримують частину блокових винагород, які розподіляються між майнерами, стейкерами та власниками мастернод. У цьому випадку немає необхідності занурюватись власникам Dash у складність майнінгу.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору