Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Куди піти в Івано-Франківську 17 лютого?

17 лютого в Івано-Франківську відбудуться вистави, майстер-клас та песотерапія. 

Повідомляє Інформатор.

Вистава «Братик Кролик»

Придумуючи різні хитрощі, підступні Братик Вовчик і Братик Лис міркуть про те, якби їм упіймати й з’їсти Братика Кролика. Але розумний і кмітливий Братик Кролик розгадує злі наміри нещирих “братиків” і завдає їм добрячої прочуханки, провчивши їх, як слід.
Вистава вчить дітей бути сміливими, впевненими в собі і не бути слабкими духом, бо не у м’язах сила, а у розумі й кмітливості.

Місце: Івано-Франківський академічний обласний театр ляльок імені Марійки Підгірянки, вул. Незалежності, 10а

Час: 12:00

Ексентрична драма “Двері”

У провінційне містечко зі столиці приїжджає успішна та авторитетна журналістка, де волею випадку змушена провести ніч з прибиральницею місцевого готелю.

Двом молодим жінкам з різним соціальним статусом та світоглядом буде відведений час , щоб проаналізувати власний життєвий досвід та пройти шлях від категоричного неприйняття одна одної до усвідомлення власної спорідненості у прагненні мати право на власне щастя.

Коротка нічна розмова сповнена таємничості та містики, в основі якої криються глибокі проблеми гендерних стереотипів, які тягнуться шлейфом ще у радянське минуле.

Місце: Івано-Франківська обласна філармонія, вул. Леся Курбаса, 3

Час: 18:00

Вистава “Зів’ялі квіти викидають”

Це історія двох актрис, колишніх «зірок» радянського кіно, і однієї молодої жінки, яка доглядає за ними в притулку для самотніх акторів. Все життя ці актриси запекло ворогували між собою, адже були суперницями в коханні до чоловіка, який виявився не вартим любові та самопожертви. І тільки наприкінці життя обидві зрозуміли, що могли б бути… найкращими і найвірнішими подругами.

Молода головна героїня роману так само переживає особисту драму, але завдяки мудрості своїх підопічних усвідомлює, що життя, яким би воно не було, – прекрасне, його не варто марнувати на тимчасову метушню. Сентиментальна історія з глибоким підтекстом, притаманним творчості Ірен Роздобудько.

Місце: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, вул. Незалежності, 42

Час: 18:00

Майстер-клас «Малювання з Montclair»

Радо запрошуємо вас до затишної студії Montclair Frankivsk на захопливий майстер-клас з малювання за участю професійного художника. Головна мета проєкту – надати кожному гостеві можливість відволіктися від буремних буднів та відпочити за створенням картини – своїми руками. Спробуйте, і ви захочете прийти ще раз!

Місце: Студія Montclair FrankivskІвано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 164 (корпус 7, приміщення 184)

Час: 19:00

Стретчинг з голден-ретриверами

Поєднайте цієї суботи релакс для тіла та мозку .

В Івано-Франківську влаштовують песотерапію з голден ретриверами, яка використовується як психотерапевтична методика для розвитку розумових та емоційний здібностей, покращення функцій руху та моторики.

Це буде, неймовірно корисно, весело та незабутньо.

Місце: Січових Стрільців, 78Д

Час: 11:00

Читайте також: Військовослужбовиця з Івано-Франківська стала героїнею випуску ютуб-проєкту “Станція Краматорськ”.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 8 7

Нагору