Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Реквієм пам’яті Небесної Сотні у Надвірній: фоторепортаж

Реквієм пам'яті Небесної Сотні у Надвірній: фоторепортаж

20 лютого на майдані Шевченка за ініціативи Управління культури і туризму Надвірнянської міської ради надвірнянці вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні.

Пише Інформатор.

Згідно з указом Президента України від 11 лютого 2015 року Українці вшановують пам’ять про подвиг учасників Революції Гідності та героїв Небесної Сотні. 10 років тому українці вийшли на Євромайдан виборювати своє майбутнє. Вільне, демократичне та європейське, сповнене поваги та цінностей. Тоді люди змінили хід історії, не дали диктатурі вкорінитися у нашій країні та показали світові свою силу, стійкість та незламність ціною власного життя.Сьогодні ж, кожен громадянин України пам’ятає та вшановує цей день. Надвірнянська громада теж не залишилась осторонь та влаштувала реквієм пам’яті, на якому лунав Гімн України, хвилина мовчання, відбувалась поминальна панахида, покладання квітів до дошки Небесної Сотні, декламували вірші, співали патріотичні пісні діти та дорослі.

До слова були запрошено першого заступника голови Надвірнянської районної адміністрації Ростислава Стаська, міського голову Зіновія Андрійовича та учасницю майдану Свідрук Марію.

Читай також: У Надвірнянській бібліотеці відбулась година пам’яті до дня Героїв Небесної Сотні

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору