Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Порноакторка зі Львова допомагає з реабілітацією поранених військових

Юлію Сенюк, більш відома як актора фільмів 18+ під псевдонімом Джозефіна Джексон, завдяки своїй популярності збирає донати на ЗСУ. А також дівчина спілкується з пораненими воїнами та практикує з ними англійську в басейні. Далі у відеоматеріалі наших колег.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на DW Україна.

Від початку повномасштабного вторгнення зірка допомагає ЗСУ – це як автівки, донати, розголос, так і участь в психологічніій реабілітації військових. Також у планах в акторки – це пошук фінансування на протезування воїнів, які втратили кінцівки. Для цього вона почала знімати блог.

На одного хлопця в середньому може піти 10 млн гривень. Це враховуючи реабілітацію, протез і все решта. Тому кошти нереальні! Ми постійно шукаємо фінансування“, – коментує Джозефіна в матеріалі.

Один з варіантів – це проведення фан-зустрічей з порноакторкою, на яких вийде зібрати кошти, -“всі гроші будуть задоначені: від квитків, мерчі, аукціонів. Всі 100 відсотків будуть на донати“.

Зараз дівчина спілкується з військовими, які проходять курс реабілітації, зокрема, в басейні. Там вони мають змогу поспілкуватись, зняти матеріал для блогу, поплавати, ба навіть попрактикувати англійську.

Крута порноакторка з України! Ментально дуже прикольно! Це було щось! Хто? В сенсі? Хто приїде? Та цього не може бути (ред. реакція на приїзд зірки)… Я навіть поголився!” – ділиться військовий.

Нагадаємо, що раніше Джозефіна опублікувала фото зі свої колегою Джонні Сінсом. Той був одягнений в футболку з українським гербом.

Читати також: “Прекрасна половина людства” та “керувати рогатими”: некоректні висловлювання на сайті мера Франківська

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору