Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Зміна тарифів на воду у Надвірній: вартість зросла

Виконавчий комітет Надвірнянської міської ради прийняв рішення про зміну тарифів водопостачання на березень.

Пише Інформатор.

На черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення для КП «Надвірнаводоканал» на 2024 рік» від 26 лютого 2024 року  № 38.

З метою приведення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, забезпечення стабільного водопостачання та водовідведення в м. Надвірна. Результат рішення:

  1. Встановити з 01.03.2024 Комунальному підприємству «Надвірнаводоканал» тарифи на послуги (згідно із структурою, наведеною в додатку до даного рішення), що надаються КП «Надвірнаводоканал», для бюджетних установ та інших споживачів в розмірі:

на централізоване водопостачання – 55,37 грн./м3 з ПДВ;

на централізоване водовідведення  – 29,98 грн./м3 з ПДВ.

  1. Встановити з 01.03.2024 Комунальному підприємству «Надвірнаводоканал» тарифи на послуги, що надаються КП «Надвірнаводоканал», для населення в розмірі:

на централізоване водопостачання – 33,30 грн./м3 з ПДВ;

на централізоване водовідведення – 26,10 грн./м3 з ПДВ.

  1. Рекомендувати Надвірнянській міській раді передбачити кошти в бюджеті Надвірнянської міської територіальної громади на відшкодування КП «Надвірнаводоканал» різниці в тарифах.
  2. Тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення введені в дію з 01.01.2022 Комунальному підприємству «Надвірнаводоканал», вважати такими, що втратили чинність з 01.03.2024.
  3. Дане рішення опублікувати в засобах масової інформації та на офіційних веб-сайтах міської ради і КП «Надвірнаводоканал».
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Йосипенка О.В.

Головне фото згенероване ШІ

Читайте також: У Надвірній відбувся благодійний захід на підтримку воїнів ЗСУ: фоторепортаж

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору