Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило ще чотирьох героїв

Прикарпаття втратило ще чотирьох героїв

Війна триває і Прикарпаття, на жаль, продовжує втрачати захисників на фронті. Сьогодні стало відомо про загибель чотирьох героїв на фронті.

Повідомляє Інформатор.

Коломийська громада втратила захисника Сергія Рєзніка

Військовий загинув на Запорізькому напрямку. Боєць Сергій Рєзнік служив у 102 окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ імені Дмитра Вітовського. Останній бій захисника відбувся 25 лютого 2024 року.

“Сім’ї, рідним та близьким Сергія висловлюємо щирі співчуття від усієї Коломийської громади. Це — велике горе, яке ми розділяємо з вами. Вічна пам’ять та шана воїну. Ми вдячні за захист. Схиляємо голову перед його жертвою заради вільної України”, — написав голова Коломиї Богдан Станіславський.

Коломийська громада втратила ще одного захисника – Назарія Гнатишака

Боєць служив у 14 окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого. Останній бій захисник прийняв 1 березня 2024 року.

“Вічна пам’ять та слава воїну, який до останнього хоробро боронив Україну та кожного з нас. Нехай він спочиває з Богом. Від всієї громади висловлюю щирі співчуття сім’ї та всім близьким Назарія. Розділяємо з вами це велике горе”, — написав Станіславський.

Калуська громада втратила воїна Юрія Олексюка

Боєць родом з села Голинь, що на Калущині. Народився у 1977 році.

В перші дні повномасштабної війни чоловік приєднався до лав Збройних сил України. 1 березня 2022 року його взяли на службу.

Боєць служив головним сержантом стрілецького взводу однієї з військових частин.

Калущина втратила захисника Василя Олійника

Молодший сержант , командир стрілецького взводу поліг 25 лютого у Запорізькій області.

Василь Олійник народився у 1975 році в селі Голинь. Чоловік пішов боронити країну 1 березня 2022 року.

“25 лютого, вірний військовій присязі, під час бойового завдання на Запорізькому напрямку Василь Олійник, на превеликий жаль, загинув. Схиляємо голови у глибокій скорботі та молитві. Висловлюємо співчуття родині, друзям, побратимам”, — написав Андрій Найда.

Співчуття родинам воїнів!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору