Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Жорстоке побиття пенсіонерів: поліцейські Прикарпаття розпочали кримінальне провадження

Група скінхедів орудує у Франківську: поліцейські Прикарпаття розпочали кримінальне провадження

Сьогодні, 3 березня, в соціальних мережах було розповсюджено низка відео, на якому нібито банда скінхедів орудує в Івано-Франківську та займається побиттям людей похилого віку. Поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Розповідає Інформатор покликаючись на правоохоронців.

На відео в соцмережах, молоді хлопці нападають на перехожих, зокрема літніх, б’ють та заливають обличчя з газового балончика, в телеграмі зазначають, що група діє в мікрорайоні “БАМ”.

Поліцейські одразу відреагували на неправомірні дії та перевіряють інформації. Розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

В пресслужбі правоохоронних органів зазначили, що жодних звернень до поліцейських не надходило.

В рамках кримінального провадження правоохоронці перевіряють викладену в мережі інформацію щодо побиття пересічних людей, встановлюють потерпілих осіб та всіх причетних до хуліганських дій. Слідчі дії тривають.

Поліція Прикарпаття також звертається до небайдужих мешканців, якщо Вам відома інформація про вказані та аналогічні правопорушення чи про осіб, які вчиняють протиправні дії, повідомляйте на спецлінію “102”. Анонімність гарантовано.

Читайте також: Домашній арешт за 36 згортків: коломиянина підозрюють у наркоторгівлі

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору