Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Інформатор Івано-Франківськ у цифрах: 2 роки, 14 тисяч новин та понад 200 тисяч вподобайок

Інформатор Івано-Франківськ

Цьогоріч, 10 березня, Інформатор Івано-Франківськ святкуватиме дворіччя.  Отож ми розпочинаємо передсвятковий марафон як годиться журналістам – зі статистики.

Повідомляє Інформатор.

10 березня 2022 року “народився” Інформатор Івано-Франківськ. Так-так, саме за 12 днів після початку повномасштабного вторгнення. І ось цього року ми святкуватимемо 2 роки!

Тож у цифрах, що зробили?

Ми опублікували 14 244 новин на нашому сайті. Про що писали? Життя міста, надзвичайні ситуації, розважальний контент та, авжеж, декларації й тендери. Все можете знайти у нас на сайті в розділах: ЖИТТЯ, ВЛАДА, ТРЕШ, ГРОШІ, РОЗСЛІДУВАННЯ  та інші.

Редакція працює без вихідних, ба навіть, деколи й цілодобово! Та якщо підрахувати звичайний робочий день у 8 годин, то за два роки це буде – 5840! Увесь цей час за створенням новин, фільмуванням, пошуками, дослідженнями, порівняннями, зйомками та фотографією. Щонайменше, авжеж.

Рухаємось до соцмереж: тут в нас 3 312 читачів у Instagram, 2 278 підписників у Telegram, та 9711 слідкувачів у Тік Тоці. А вподобали нас 248 тисяч разів. 

Дякуємо усім читачам, глядачам та підписникам! Інформатор і надалі працюватиме для вас та нашого міста!

Головне фото згенероване ШІ.

Читати також: Редакція Інформатор Івано-Франківськ: нас теж змінило 24 лютого

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору