Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Жива журналістика твого міста: дворіччя Інформатора

Інформатор

Сьогодні Інформатор святкує своє дворіччя. Так-так, саме 10 березня 2022 року ми почали свою діяльність в Івано-Франківську. За цей час ми пройшли довгий шлях, тому далі розповідаємо, що вже зробили й що плануємо.

Повідомляє Інформатор.

Отож, думали-думали з чого почати…

І почнемо з невеличкого звіту. За ці два роки ми провели десятки інтерв’ю, героями яких були філологиня Ольга Деркачова, Отець Йосафат Бойко, керівниця пресслужби ГУ ДСНС Івано-Франківської області Христина Перцович, хором “Emis”, фотографом Дмитром Петриною, орнітологиня Наталія Пріяткіна, автоінструктор-тіктокер Святослав Федорчак, дружина-активістка полоненого азовця Лілія Гуртовся.

Перелік неповний, більше ви зможете знайти на нашому сайті.

герої інтерв'ю

Герої та героїні наших інтерв’ю

Невіддільною частиною нашої роботи, на жаль,  є також висвітлення ДТП, злочинів, пожеж та інших надзвичайних ситуацій. Щоб подавати інформацію правдиво і точно, Інформатор співпрацює з Головним управлінням Національної поліції України в Івано-Франківську, ДСНС області, пресслужбами Патрульної поліції та СБУ.

Дякуємо за співпрацю і щиро перепрошуємо за дзвінки посеред ночі!

Окрім новин та інтерв’ю, ми також займаємось аналітикою, розслідуваннями й моніторингами декларацій  та закупівель. Ваші улюблені з них:

На чому їздять міський голова Івано-Франківська та його заступники

Прибудинкову територію на Набережній у Франківську не відремонтували: що відомо?

Прибирання Івано-Франківської податкової обійдеться бюджету в майже 1,5 млн гривень

Детальніше у розділах ГРОШІ та ВЛАДА

Окрім текстових матеріалів, ми ще й виходимо в люди. Йдеться про наші щотижневі опитування, героями яких ви вже могли бути.

Також в нас ТікТок, Інстаграм, Ютуб, Фейсбук та Телеграм, де ми показуємо життя у Франківську, як воно є. І деколи трошки з гумором!

Про діяльність наче поговорили, час розповісти про плани!

Девіз цього року це “Жива журналістика твого міста”. Інформатор вважає, що час “зійти” з екранів ваших гаджетів до… вас, наші читачі та глядачі.

Тому ми започатковуємо ініціативу прямих ефірів з вулиць нашого міста. Щодня з понеділка до п’ятниці ми будемо в центрі Франківська проводити прямі ефіри в наші соціальні мережі й закликаємо вас доєднуватись. Ні-ні, не тільки споглядати, а й ставати учасниками!

Запрошуємо вас до спілкування, обговорень та дискусій серед міста!

Для вас щодня працює команда журналістів, SEO-спеціалістів, SMM-ників та маркетологів, щоб Інформатор інформував вас якісним та цікавим контентом про регіон та місто!

Сьогодні нам 2 роки й ми тільки починаємо!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору