Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

“Венера в хутрі”: пресконференція з нагоди прем’єри в Івано-Франківську

Венера в хутрі, франківський драмтеатр

Вже з 12 березня франківці зможуть побачити “Венеру в хутрі”. Постановка про мазохізм, фізичне насильство сильної жінки над чоловіком та відхилення від стереотипів сексуальності. Детальніше про виставу далі. 

Повідомляє Інформатор.

Прем’єра відбудеться завтра,  12 березня, у Франківському драмтеатрі. Вистава поставлена на основі скандального твору австрійського письменника Леопольда фон Захера-Мазоха.

пресконференція

Чому ж скандальна? Бо тут йдеться про мазохізм, залежність чоловіка від жінки та навіть жорстокість Венери над своїм партнером.

Для акторів теж були складнощі у постановці такої вистави. Лілії Абрам’юк та Юлії Коник довелось розпочати пошуки власної сексуальності, щоб передати жіночу енергію своєї героїні.

У нас була дискусія, скажемо так, стерво вона (головна персонажка вистави) чи ні? І ми так дотепер і не прийшли (ред. до висновку). І ми на кожній виставі буде досліджувати це разом з глядачами“, – ділиться Юлія Коник.

Також під час вистави актори зможуть створювати музику власним тілом. Технологію показав Юрій Шацький під час пресконференції.

Вистава має вікове обмеження 18+. Квитки можна придбати на касі театру або на онлайн-платформах.

Читати також:  Вітовська, Гнатковський, Компаніченко: утопічно-комедійну “Кайдашеву сім’ю” зіграють у франківському драмтеатрі

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору