Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На базі Надвірнянського коледжу відбулися тренування з гасіння пожеж

На базі Надвірнянського коледжу відбулися тренування гасіння пожеж

14 березня на базі Надвірнянського фахового коледжу відбулись практичні тренування гасіння пожеж з масовим перебуванням людей.

Розповідає Інформатор з посиланням на Надвірнянський РУ ГУ ДСНС України в Івано-Франківській обл.

Практичні тренування у Надвірній відбулись на тему: “Гасіння пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей внаслідок ракетного обстрілу” з залученням пересувного Пункту управління.

За легендою навчань, внаслідок ракетного обстрілу відбувся обвал конструкції будівлі гуртожитку з подальшим загорянням. В результаті обвалу на 4-му поверсі заблоковані двоє потерпілих. Площа пожежі складає 40 м. кв.На місце події оперативно прибули: відділення пожежної, рятувальної служби, медичні працівники, працівники служби УЕГТ, правоохоронці та працівники Надвірнянської СЕЕМ.

“У даний час такі навчання є дуже актуальні, адже Франківщина не одноразово піддавалася ракетним обстрілам, тому потрібно відпрацьовувати такі ситуації зі всіма службами, щоб у разі необхідності можна було швидко та професійно ліквідувати надзвичайну ситуацію та врятувати людей” – зазначив начальник Головного управління ДСНС України в області Володимир Чернецький.

Читайте також: На Надвірнянщині нагородили медаллю захисника Савчука Андрія

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору