Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Шкільний скандал у Надвірній: батьки скаржаться, що їх змушують за власний кошт облаштовувати сховище в ліцеї

Шкільний скандал у Надвірній: батьки скаржаться, що їх змушують за власний кошт облаштовувати сховище в ліцеї

Мережею інтернет розповсюдилася інформація, від батьків школярів Надвірнянського ліцею №1 імені В’ячеслава Максимовича Чорновола заявили, що їм запропонували доукомплектувати сховище в ліцеї – новими лавками. Керівництво ліцею та громади заперечує. 

Розповідає Інформатор.

Тетяна Охотник, голова батьківського комітету в 9-Б класу на сторінці facebook розповіла, що була висунута пропозиція про доукомплектування лавками сховища в ліцеї за кошти батьків. Батьки вважають, що це неприпустимо.

Так, за інформацією з допису, з кожного класу мали придбати по три лавки вартістю від тисячі гривень за кожну. В батьківські чати було розповсюджено повідомлення інформаційного характеру, що до збору.

Допис в популярній соц. мережі навів галасу, але чи це рішення дійсне і таке озвучувалося на зборах достеменно не відомо, адже з коментарів під дописом стало відомо, що авторка не була присутня на зборах, а батьки розділилися на дві групи, частина батьків коментують, що про збір повідомляли, інші, що рішення про збір не є дійсністю.

На допис крім керівництва ліцею відреагував і міський голова Зіновій Андрійович. Він зазначив, що ніяких рішення про закупівлю та збори на рівні адміністрації школи й виконавчого комітету не приймалися. Про збір на доукомплектацію сховища він чує вперше.

Директор Надвірнянського ліцею №1 імені В’ячеслава Максимовича Чорновола Іван Криска заперечив, що інційовував збір на лавки, за його словами було озвучено питання необхідності заміни сидінь, але жодної розмови про збір коштів не відбувалося. Директор запевнив, що жодної розмови про другу зміну не було і бути не може, укриття здатне вмістити всіх учасників освітнього процесу.

В Управлінні освіти Надвірнянської міської ради відзначили, що також не уповноважували працівників закладів освіти Надвірнянської територіальної громади звертатися з пропозиціями до батьків щодо укомплектування захисних споруд цивільного захисту.

Читайте також: Надвірнянська бібліотека для дітей та юнацтва провела зустріч на тему: “Сортуй сміття правильно”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору