Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Депутат з Прикарпаття отримав штраф за зберігання наркотиків

Коломийський суд розглянув кримінальне провадження щодо депутата Отинійської селищної ради. За матеріалами справи, минулого року в автомобілі чоловіка знайшли банку із більш ніж 11 грамами канабісу. В суді він заявив, що знайшов банку із наркотиками й зберігав для власних потреб без мети збуту.

Повідомляє Коломийська редакція Інформатора

Ввечері 9 грудня минулого року, під час патрулювання в Коломиї по вул. Грушевського, правоохоронці зупинили автомобіль “Ford Transit” за кермом якого перебував депутат Отинійської селищної ради. Під час перевірки, поліцейські в салоні автомобіля помітили скляну банку із речовиною зеленого кольору, яка належала обвинуваченому. Банку знайшли над водійським місцем. Виявилось, що в ній був особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, кількість якого в перерахунку на суху речовину становить 11,6965 грама.

“Будучи переконаним, що у знайденій скляній банці наявний особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено, канабіс, шляхом привласнення знайденого, незаконно придбав наркотичний засіб канабіс та зберігав при собі, для власних потреб без мети збуту”.

У суді ж чоловік сказав, що не пригадує за яких обставин скляна банка туди потрапила. Спростувати факт наявності вказаної речовини, яка виявлена працівниками поліції, не може.

Він заявив, що наркотичних засобів не вживає, при цьому визнає, що він їх зберігав.

“Після вказаних неприємних для нього подій, надалі намагатиметься більше уваги звертати на вміст транспортного засобу.”

Обвинувачений у вчиненому щиро розкаюється, просить його суворо не карати.

Коломийський суд визнав його винним та оштрафував на 17 000 гривень.

Також з депутата стягнули на користь держави 1514 гривень процесуальних витрат за проведення судової експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів.

Наркотики вирішили знищити.

На вирок може бути подана апеляційна скарга до Івано-Франківського апеляційного суду через Коломийський міськрайонний суд протягом тридцяти днів з часу його проголошення.

Читайте також: 85 тисяч гривень штрафу. У Франківську суд виніс вирок винуватцю ДТП

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору