Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Священник з Прикарпаття висловив захоплення порноакторкою

Священик-прикарпатівець висловив захоплення порноакторкою

Тік-ток священник Юстин-Юрій Бойко, який зараз живе у Львові, записав звернення до Юлії Сенюк, більш відомої, як Josephine Jackson. Відео швидко поширилось соцмережами, а ось чи відповіла на таку підтримку сама акторка фільмів для дорослих, розповідаємо далі.

Повідомляє Інформатор.

Отець, який родом з Прикарпаття, відзначив її суспільно-важливі ініціативи, такі, як нещодавня фотосесія з пораненими військовими для благодійного календаря, кошти від якого підуть на реабілітацію і протезування ветеранів.

Священник закликав Юлію, пряма мова: “не давати себе називати порноакторкою, а бути “Юлею з Золочева”. Юстин вважає, що дівчині навʼязують невластивий їй образ.

Нагадаємо, що Юлія активно допомагає у протезуванні військових, про що ми вже писали раніше. Вона стала амбасадоркою проєкту “TITANOVI” захисники, де допомагає збирати кошти на допомогу військовим.

Сама акторка фільмів 18+ поки не прокоментувала цей випадок. А ось в соціальних мережах Josephine отримує багато слів підтримки та захоплення від підписників.

Josephine Jackson

Скрін зі сторінки акторки в Інстаграмі.

Інформатор закликає і наших читачів долучитися до збору від Josephine Jackson на протезування. Зробити це можна за цим посиланням.

Читати також: Порноакторка зі Львова допомагає з реабілітацією поранених військових

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору