Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Eucerin: історія бренду та асортимент

Eucerin: історія бренду та асортимент

Сучасні користувачі вибирають для себе якісну косметичну продукцію з активними компонентами, що здатні ефективно впоратися з певною дерматологічною проблемою. Тому косметична продукція Eucerin і має такий великий попит. Дізнатися про неї більше можна за посиланням https://liki.ua/ru/shop/brands/eucerin-581. Також портал liki.ua надає можливості пошуку та бронювання косметичних засобів у перевірених аптечних закладах.

Історія бренду Eucerin

Історія торгової марки Eucerin почалась у 1898 році. Саме тоді німецький вчений Ісаак Лівшиць виявив косметичні властивості емульсії ланоліну, яка отримана з вовни. Нову косметичну субстанцію назвали Eucerit («гарний віск»). Це відкриття було запатентовано через кілька років вже під назвою Eucerin.

Вже понад 100 років бренд зберігає в Європі репутацію одного з найкращих, він розробляє доглядові засоби, в яких поєднуються якісні компоненти на натуральній основі та інноваційні технології.

Асортимент продукції Eucerin

Асортимент продукції Eucerin – це різні серії доглядових засобів для всіх типів шкіри. До інноваційного складу таких продуктів входять активні компоненти, які активізують вироблення колагену та покращують систему зволоження епідермісу. До головних переваг косметики Eucerin належать якісний склад та помітний ефект вже після кількох тижнів користування. Пакування продуктів – це зручний флакон з дозатором, завдяки чому можна економно витрачати засіб та надійно зберігати його у домашніх умовах.

Користувачі надають дуже позитивні відгуки стосовно таких лінійок косметики Eucerin, як:

  • Urearepair;
  • Atopi Control;
  • Aquaporin Active.

Косметичні засоби Urearepair призначені для сухої та дуже сухої шкіри. Вони ефективно зволожують і живлять шкіру, запобігають втраті вологи та відновлюють захисні бар’єри.

Лікувальна косметика Atopi Control допоможе шкірі з атопічним дерматитом. Її використання – найефективніше рішення під час стадії загострення, при якій спостерігаються запалення, почервоніння і свербіж. Такі продукти допомагають швидко заспокоїти шкіру та перейти до стадії ремісії.

Aquaporin Active ідеально підійде для максимального зволоження шкіри.

Бренд Eucerin планує невпинно відкривати нові можливості по догляду за шкірою та знаходити найефективніші рішення. Отримати відповіді на всі питання стосовно продукції Eucerin ви можете у спеціалістів служби підтримки на сайті liki.ua.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору