Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Популярні стилі українських вишиванок на кожен день

Популярні стилі українських вишиванок на кожен день

Традиційний український одяг пропонує нам обрати серед різних стилів вишивання, які представляють кожний окремий регіон в Україні. Ми звикли зазвичай уявляти білу сорочку з яскравим червоним візерунком, яка вважається класикою, проте це тільки одна варіація з десятків. Купити вишиванку у Львові ви можете для всій родини та обрати на сайті такі кольори та візерунки, які сподобаються саме вам.

Карпатські вишиванки 

Карпатська вишиванка

Вироби, що походять з Карпатського регіону, часто відображають на собі лісові та природні мотиви, а також тих тварин та птахів, що живуть в лісах. Карпатські вишиванки дійсно вражають багатством своїх кольорів та насиченими орнаментами, які говорять про традиції та культуру людей звідти. Основними елементами дизайну є геометричні форми, які абстрактно нагадують лісові та тваринні мотиви. Ромби, трикутники, різні лінійні узори – це декорації візерунків рослинного світу, де знайшлося місце гілкам, листям, квіткам. Поєднання оригінальних кольорів цих елементів, створює унікальний продукт, де кожна деталь вміщує в себе глибокий сенс. З кольорів переважно використовуються: червоний, синій, зелений, жовтий. Такі яскраві барви підійдуть для завершення вихідного образа, який зможе підкреслити вашу індивідуальність, а знайти свій найкращий виріб ви зможете на сайті https://vzhe-vzhe.com/. У магазині представлені вишиті сорочки з різних куточків країни.

Полтавські вишиванки 

Полтавська вишиванка

У світі вишиванок кожен шов, кожна нитка, візерунок мають свою унікальну історію, віддзеркалюючи культуру, традиції та специфіку регіону. Полтавські вишиванки не є винятком, адже вони вражають кожного своєю елегантністю, надаючи повсякденному образу особливого шарму, душевності. Коли придивляєшся на мотиви візерунків, що вишиті на полтавській вишиванці, відразу начебто повертаєшся у дитинство, де було багато сонця, квіток та просторих лугів. Сорочки з цього регіону мовчазно розповідають про красу місцевої природи, про душу народу, традиції, які живуть поколіннями. ЇЇ кольори яскраві, але не кричущі, тому ідеально підійдуть на кожен день. Чудово полтавські моделі вишиванок будуть поєднуватися з блакитними або синіми джинсами, створюючи неповторний стиль кожної людини, що обирає їх для себе.

Київські вишиванки 

Київська вишиванка

Мабуть самий унікальний різновид вишиванок – це вироби зі столиці. Київські вишиванки часто зроблені з використанням традиційних кольорів для цього вбрання: червоного, чорного, синього, жовтого, зеленого. Вишиваються візерунки геометричними формами, а інколи можуть зустрічатися й рослинні мотиви. Часто на цих сорочках ви зможете побачити зображення старовинних київських будівель, виконаних в абстрактних формах, катедралей, інших символічних елементів. Кожен вишитий малюнок при цьому є своєрідним кодом, що розповідає унікальну історію індустріального регіону.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору