Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Чергова масована ракетна атака на Прикарпаття: що відомо наразі

Чергова масована ракетна атака на Прикарпаття. Що відомо

Сьогодні, 29 березня, о 02:14 в Україні почалася повітряна тривога. За цю ніч на Франківщину летіли БПЛА та крилаті ракети. Кореспонденти інших ЗМІ повідомили про звуки вибухів в області.

Повідомляє Інформатор

У Повітряних силах ЗСУ повідомили про загрозу ударних БПЛА на Івано-Франківську та Львівську області о 2 ночі, які, ймовірно, були збиті.

“Франківська область – 2 БПЛА, рух у напрямку Львівщини, загроза для Бурштина – моніторингові канали. На Львівщині працює ППО” – зазначили у Повітряних Силах ЗСУ.

Та вже о 5 годині ранку телеграм-боти повідомили про зліт Міг-31К та загрозу пусків ракет кинджал.

О 5:18 у Повітряних Силах ЗСУ  сповістили про групу крилатих ракет курсом на Івано-Франківщину.

О 5:36 кореспонденти Суспільного  повідомляли про звуки вибухів на Івано-Франківщині, та вже о 6:10 по області оголосили відбій тривоги.

Чекаємо підтвердження від голови ОВА Світлани Онищук.

Нагадаємо, що зранку, 24 березня, на Прикарпатті зафіксували шахеди. Тоді, за даними моніторингової групи, під час масованої атаки ворога на міста України, на території Івано-Франківської області, зафіксували БпЛА, які запустили з Приморсько-Ахтарська. Офіційних заяв від ОВА про цілі на території області не надходило.

А ще раніше, 22 березня, ворог завдав ракетного удару по Бурштинській ТЕС, через що містяни на декілька днів залишились без опалення та гарячої води. Тоді міський голова записав відеокоментар про стан справ у місті, детальніше тут.

Інформатор закликає вас не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Спускатися в укриття під час загрози ракетних ударів та пуску шахедів.

Бережіть себе та Україну. Вдячність нашим силам ППО за ще один ранок!

Читайте також: Марцінків сказав приготуватись

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору